ЗСУ отримали чергову партію медичної техніки

ЗСУ отримали чергову партію медичної техніки

База формування та зберігання медичної техніки і майна НЗ, що на Полтавщині, отримала та підготувала для передачі на потреби ООС чергову партію медичної евакуаційної техніки.

Санітарні автомобілі «Богдан» та гусеничні МТЛБ-С в повному обсязі пройшли в частині прийомку та реєстрацію. Медична техніка була введена в експлуатацію та згідно нарядів розподілена по військовим частинам, які виконують бойові завдання на сході України.

— Це перша у цьому році передача техніки на передову. Процес заміщення старих та «відслуживших» терміни експлуатації зразків на нові, проходить досить активно. У 2018 році ми доправили до району ООС близько 120 зразків медичної техніки, серед яких МТЛБ-С, реанімобілі та санітарні автомобілі «Богдан». Вони обладнані сучасним медичним обладнанням та повністю адаптовані для виконання завдань за призначенням, — зазначив командир військової частини підполковник медичної служби Олександр Маляр.

ЗСУ отримали чергову партію медичної техніки ЗСУ отримали чергову партію медичної техніки ЗСУ отримали чергову партію медичної техніки ЗСУ отримали чергову партію медичної техніки ЗСУ отримали чергову партію медичної техніки ЗСУ отримали чергову партію медичної техніки ЗСУ отримали чергову партію медичної техніки ЗСУ отримали чергову партію медичної техніки


Читайте Ukrainian Military Pages у Telegram, Twitter та Facebook


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України