Набули чинності посадові оклади офіцерів ДССТУ

грошове забезпечення У липні набув чинності наказ Міністерства оборони про встановлення тарифних розрядів за посадами осіб офіцерського складу Державної спеціальної служби транспорту України.

Так, відповідно до урядової постанови 2017 року № 704, Міноборони видано наказ 20.05.2019р. №246, який визначає посадові оклади осіб офіцерського складу ДССТ, а також співвідношення встановлених до 01 березня 2018 року окладів офіцерського складу служби, звільнених з військової служби, до відповідних нових тарифних розрядів.

Зокрема визначені оклади для офіцерських посад в Адміністрації ДССТ, бригад, полків, бази забезпечення та охорони, навчального центру, окремих і навчальних батальйонів, кафедри військової підготовки, а також лінійних батальйонів, рот та взводів.

Наказ набув чинності з 5 липня 2019 року (Офіційний вісник України від 05.07.2019 № 51).

Нагадаємо, що Державна спеціальна служба транспорту, з січня 2018 року входить до системи Міністерства оборони України і є спеціалізованим військовим формуванням, має окремий статус й не входить зокрема до складу Збройних Сил України.

Посилання на повні тексти нормативних документів з питань грошового, речового, житлового та соціального забезпечення можна знайти на сторінці сайту «Норми забезпечення військовослужбовців» .

Зауважимо, що наведений текст наказу актуальний на дату виходу публікації, всі зміни, що будуть вноситись пізніше не будуть враховані. Посилання на актуальні тексти нормативних документів містяться у розділі «Норми забезпечення військовослужбовців».