На Житомирщині завершилося будівництво двох казарм

На Житомирщині завершилося будівництво двох казарм

250 солдатів 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького повернувшись з району проведення ООС заселилися у казарми нового зразка.

Крім того на території бригади триває будівництво ще трьох казарм поліпшеного планування за типовим проєктом на 125 осіб кожна, повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Двопововерхова будівля має систему блочного типу – дві кімнати із загальним санвузлом, у кожній кімнаті проживає п’ять осіб. Казарми обладнані меблями та сантехнікою. На кожному поверсі розташована загальна кухня та спеціалізовані побутові кімнати із пральними машинами, сушарками, місцями для прасування одягу тощо.

На Житомирщині завершилося будівництво двох казарм На Житомирщині завершилося будівництво двох казарм На Житомирщині завершилося будівництво двох казарм На Житомирщині завершилося будівництво двох казарм

Нагадаємо, що нещодавно була введена в експлуатацію казарма для артилерійської частини Військово-Морських Сил, що дислокується у Білгород-Дністровському на Одещині.