Northrop Grumman відкрила представництво у Польщі

Northrop Grumman відкрила представництво у Польщі

Американський оборонний підрядник – компанія Northrop Grumman відкрила представництво у Польщі, у відповідь на зростаючий інтерес до продукції компанії зі сторони польської армії.

Офіс на 75 працівників, що знаходиться у Варшаві служитиме штаб-квартирою у Польщі, заявив 21 листопада віце-президент Northrop Grumman після церемонії перерізання стрічки, в якій взяли участь посол США Джорджет Мосбахер та представники міноборони Польщі.

Нещодавно Республіка Польща стала першим неамериканським клієнтом Northrop Grumman щодо постачання інтегрованої системи протиповітряної та протиракетної оборони (IAMD) та системи бойового управління (ICBS), яка також постачається збройним силам США.

Northrop Grumman відкрила представництво у Польщі

«Польща стане першою державою-союзником, яка придбала IBCS, і отримуватиме її майже одночасно з американською армією, це означає, що Польща отримує найновітніші технології та найбільш інноваційний продукт», – повідомила Джорджет Мосбахер.

Northrop Grumman відкрила представництво у ПольщіNorthrop Grumman відкрила представництво у Польщі Northrop Grumman відкрила представництво у Польщі