Сухопутні війська отримають понад 40 «Новаторів»

Сухопутні війська отримають понад 40 бронеавтомобілей Новатор

Незабаром партія з понад 40-ка броньованих автомобілів «Новатор», вироблених ТОВ «Українська бронетехніка» на замовлення Міноборони, буде передана до Сухопутних військ.

Про це повідомляє пресслужба компанії «Українська бронетехніка».

«Новатор» – сучасна універсальна мобільна платформа, пристосована до експлуатації в умовах жорсткого бездоріжжя і температурного режиму від -40 до +50˚ за Цельсієм, здатна долати без підготовки водні перешкоди глибиною до 1,4 м і підйоми до 60%, оснащена системою нічного бачення для пересування з вимкненим світлом вночі.

На замовлення армії бронеавтомобіль «Новатор» може постачатися у вигляді командно-штабної машини, машини-носія протитанкового ракетного комплексу, транспортно-бойової машини для мінометних розрахунків, бойової машини спецпідрозділів і та багатьох інших варіантах комплектації, а також із різним рівнем броньового захисту.

«Ми вітаємо рішення Міноборони передати партію «Новаторів» на озброєння до Сухопутних військ, адже саме вони є ядром армії. В сучасних умовах ведення війни висока мобільність, функціональність і надійність бронетехніки набуває надзвичайного значення. Пишаємося бути щитом для наших захисників», – зазначив директор компанії Олександр Кузьма.

Наразі «Новатор» знаходить широке застосування в підрозділах Національної гвардії і ЗСУ, а також є лідером в своєму класі не лише в Україні, а й за кордоном.

Сухопутні війська отримають понад 40 бронеавтомобілей Новатор

Нагадаємо, що нещодавно завершилися порівняльні випробування бронеавтомобілів «Новатор», «Варта», «Дозор-Б» та «Oncilla-M», де «Новатор» показав себе з найкращого боку та впевнено здолав усі випробування.

Читати також:ЗСУ отримали партію бронемашин «Новатор»