На НВК «Іскра» введено в дію 10 високоточних верстатів

На НВК «Іскра» введено в дію 10 високоточних верстатів

На початку 2020 року на Казенному підприємстві «НВК «Іскра» завершились роботи по оснащенню та введенню в дію нової дільниці верстатів з числовим та програмним керуванням.

Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Нова дільниця оснащена 10 високоточними верстатами виробництва надійних та перевірених брендів південної Кореї та Тайваню, які пройшли повний аналіз у процесі відбору, щодо забезпечення точності та параметрів виготовляємо продукції, можливості гнучкого коригування програмного забезпечення, якісного та швидкого технічного обслуговування, та наявності доступного допоміжного оснащення та інструменту. Серед цих верстатів: токарні, токарно-фрезерні, горизонтально та вертикально фрезерні. За рахунок універсальності нового обладнання у певній кількості випадків є можливість значно скоротити процес підготовки, налаштування обладнання та безпосередньо виготовлення деталей.

Казенне підприємство «Науково-виробничий комплекс «Іскра» об'єднує в собі конструкторське бюро та електромашинобудівний завод. Підприємство спеціалізується на розробці та виготовленні сучасних радіолокаційних станцій (РЛС) і комплексів радіоелектронної боротьби (РЕБ). З 2011 року входить до концерну «Укроборонпром». Минулого року на озброєння ЗСУ прийнята розробка НВК «Іскра» – контрбатарейний радар 1Л220УК «Зоопарк-3», також до війська надходять РЛС 35Д6, 79К6 «Пелікан» та станції комплексу РЕБ «Мандат-Б1Е».

На НВК «Іскра» введено в дію 10 високоточних верстатів На НВК «Іскра» введено в дію 10 високоточних верстатів На НВК «Іскра» введено в дію 10 високоточних верстатів