Миколаївський «Океан» найкращий роботодавець 2019 року

Миколаївський Океан найкращий роботодавець 2019 року

«Океан» відзначили як кращого роботодавця за підсумками 2019 року на форумі роботодавців Миколаївщини, ініційованому службою зайнятості за підтримки обласної держадміністрації.

«Наша компанія є одним з лідерів в сфері суднобудування і судноремонту. Перед командою океанівців поставлене чітке завдання – відродити славу Миколаєва як суднобудівної столиці України», – зазначили у керівництві ТОВ «Суднобудівний завод «Океан».

Миколаївський Океан найкращий роботодавець 2019 року

Нагадаємо, що 26 листопада 2019 року, на суднобудівному заводі «Океан» у Миколаєві пройшла офіційна церемонія закладки двох барж проєкту 472-РТ, які будуть побудовані на замовлення нідерландської судноплавної компанії Eurobulk.

Миколаївський Океан найкращий роботодавець 2019 року

Суховантажні баржі проєкту 472-РТ, матимуть довжину 79 метрів, ширину – 9,6 метрів та висоту борту – 3,5 м. На будівництво використають 900 тонн сталі. За планом обидва судна повинні бути збудовані у березні 2020 року. У Нідерланди їх доставлять за маршрутом Дунай-Майн-Рейн. Передача суден Eurobulk намічена у Роттердамі на квітень.

Миколаївський Океан найкращий роботодавець 2019 року

Генеральний директор «Океану» Віктор Трубач заявив, що власником підприємства поставлено завдання відродити повнокомплектне суднобудування. «Ми реально оцінюємо запити ринку, і тому, попри можливість закладати великотоннажних балкерів і танкерів, маємо намір поки що обмежитися дедвейтом до 15 000 тонн», – пояснив Трубач.

Віктор Трубач призначений на посаду гендиректора у вересні 2019 року. До цього працював директором з маркетингу Smart Maritime Group, що належить Вадиму Новинському.

Нагадаємо, що інвестори «Океану» заявили про можливість організації на заводі ліцензійного виробництва французьких патрульних катерів згідно з міжурядовою угодою. Зокрема було зазначено, що за висновками комісії з представників OCEA та посольства Франції, яка оглянула «Океан», завод підходить найкраще.

Миколаївський Океан найкращий роботодавець 2019 року