Кредит $400 тис на придбання житла, безкоштовна освіта для дітей та інші бонуси, які отримують солдати США

Андрій Шинко, Іван Руденко
бонуси, які отримують солдати США

Українська армія не має проблем з набором контрактників, навіть навпаки – кількість бажаючих збільшилась, проблемою є втримання персоналу на службі, повідомив днями міністр оборони.

«У 2019 році з військової служби за контрактом у ЗС України було звільнено понад 29 тисяч військовослужбовців, з них близько 75% становлять особи, які не досягли граничного віку перебування на військовій службі та звільнились з неї у зв’язку із закінченням строку контракту», – повідомляє пояснювальна записка до законопроєкту №3044 від 10.20.2020 щодо заохочення громадян до служби за контрактом та поліпшення соціального захисту військових.

Наразі Міноборони в межах бюджету шукає мотиваційні чинники для спонукання військових залишатись на службі – безкоштовна освіта, штатно-посадове житло, введення надбавок за службу на бойових посадах, проходження курсів лідерства, операторів ПТРК, БпЛА та ін.

Читати також:Кардинального збільшення грошового забезпечення не буде

Нещодавно наші читачі мали змогу дізнатись причини звільнення солдатів американської армії після завершення першого контракту, тепер же пропонуємо дізнатись, які мотиваційні чинники існують в армії США, яка слугує орієнтиром при реформуванні ЗС України.

Про це розповідає відеоблогер та в минулому офіцер ЗСУ, а нині солдат ЗС США Іван Руденко.

В інших відео він розповідає про сержантський корпус, як стати сержантом Армії США , через що потрібно пройти, а також докладно про грошове забезпечення американських сержантів.


Даний матеріал відноситься до авторських публікацій.
Думка редакції може не збігатися із точкою зору авторів матеріалів.