ІГ «Арей» отримала ліцензію на поставку фінської бронесталі

Арей

Інженерна група «Арей» отримала ліцензію Міністерства оборони Фінляндії на поставку бронесталі Miilux Protection за контрактами Міноборони. Ціна – удвічі менша від нинішньої.

Про це повідомляє facebook-сторінка ІГ «Арей»:

1. Ціна. За отриманою сьогодні ліцензію Міноборони Фінляндії – бронесталь більше аніж удвічі нижча від нинішньої ціни посередників.

На кожній тонні ПОСЕРЕДНИКИ наварювали від 4 до 5 тисяч євро. Ще раз: 4-5 тисяч євро. На кожній тонні(!). І всі 6 років війни. Важливо! Наживались не виробники бронетехніки, а посередники. Виробники змушені були купувати. Міноборони змушене було оплачувати.

2. За 6 років війни жодна тонна імпортної бронесталі не була ввезена легально. Ввозилась як зносостійка(цивільна). За брудними схемами. Часто – з підробними документами (посилання)

Віднині бронесталь ввозитиметься легально. З легальними документами. Перевізникам не треба буде труситись з фіктивними папірцями на митниці. Військпредам не треба буде сушити голову з чого зроблено машину.

3. Ми відмовились від участі у будь-яких схемах. Кілька місяців проходили перевірки в ЄС. І вони були пройдені – жорстко і конструктивно. Без принижень, без запрошень “на каву”, без надуманих приводів для “подяки”. Насправді, це багато значить, – не треба думати, що у країнах ЄС не знають що у нас тут твориться. Ми зобов’язались чітко дотримуватись європейського законодавства щодо товарів військового призначення. Наша ліцензія – на бронесталь виключно для нашої Армії. І ми її не порушимо.

4. Чому нами обрана бронесталь саме Miilux? Тому що вона нами випробувана. Вона надійна. Вона, як каже наш Микола Степанов, “еластична”. Вона не тріскається. Добре вариться, якщо чітко дотримуватись технології. І саме тому ділки фальсифікували документи під “фінську”, а ввозили металолом.

5. Так, у нас додалось ворогів. Тому що летять схеми на сотні мільйонів євро. Учасників цих схем має назвати СБУ. Ну або самі повиповзають. По нам знову будуть бити. І ми знову до цього готові.

______
p.s. При серійному виробництві наших маших бариги не отримають по 140 тисяч євро з кожної(!) машини. За такий “збиток” готові валити саму розробку машини. І ми теж до цього готові.

СЛУЖИМО ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!

Нагадаємо, що Інженерна група «Арей» розробляє на замовлення Міністерства оборони України важку бойову машину піхоти із посиленим рівнем захисту (ДКР, шифр «Вавілон»).

Арей