«Кузня» імпортувала італійські кондиціонери для катерів

катер проекту 58155, шифр МБАК (Гюрза-М)

Приватне підприємство «Завод «Кузня на Рибальському» імпортувала суднову систему кондиціонування Climma для встановлення на бойові катери, що виробляються для ВМСУ.

Система кондиціонування була поставлена з Італії компанією Veco S.R.L. у жовтні 2019 року з декларованою вартістю 12 994 дол. Попередня поставка такої системи відбулась у січні 2019 року, тоді у документації зазначалося, що система призначена для надійного забезпечення комфортних параметрів повітряного середовища в житлових та службових приміщеннях суден і встановлюються на катери проєкту 58155.

Кузня імпортувала італійські кондиціонери для катерів

Нагадаємо, що 2 квітня 2019 року був спущений на воду сьомий малий броньований артилерійський катет проєкту 58155 (шифр «МБАК»), а за два місяці до цього – 8 лютого, був закладений восьмий катер цього типу та третій катер проєкту 58503 (шифр «Кентавр-ЛК»).

італійські кондиціонери для катерів італійські кондиціонери для катерів італійські кондиціонери для катерів італійські кондиціонери для катерів Кузня імпортувала італійські кондиціонери для катерів