На ранок 28 квітня в ЗСУ на COVID-19 хворіє 53 особи


COVID-19

Станом на 7-му ранку 28 квітня в Збройних Силах України на гостру респіраторну інфекцію COVID-19 хворіє 53 особи. Також за період пандемії одужали 18 осіб та 2 особи померли.

Про це повідомляє Командування Медичних Сил ЗС України..

Як повідомлялось учора 6 випадків на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 виявили у харківському військовому шпиталі. Водночас за інформацію очільника Харківської облдержадміністрації хворих медпрацівників у шпиталі насправді більше, але вони не вірять що захворіли та чекають підтвердження з Києва.

Також коронавірусну інфекцію COVID-19 облікували ще у 3-х осіб. Хворі військовослужбовці (Львівська область – 1 особа, Тернопільська – 2 особи) знаходяться на самоізоляції, під наглядом медичної служби. Симптоми захворювання відсутні.

Загалом на ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 367 особи. Кількість особового складу у якого закінчується ізоляція у найближчих 3 доби – 149 особи.

Читати також:ВСП тренується жорстко затримувати заражених військових

Відомо, що хворі виявлені в Командуванні Повітряних Сил, 10-й та 128-й гірсько-штурмових бригадах, 55-й артилерійський бригаді, 17-му батальйоні РЕБ, 112-му батальні територіальної оборони, 682-му радіотехнічному батальйоні, 184-му навчальному центрі, Житомирському військовому інституті, Харківському університеті Повітряних Сил, Хмельницькому відділі ВСП, Львівському та Запорізькому військкоматах, Мукачевському та Рівненському військових шпиталях, ВМКЦ Північного та Південного регіонів (Харків і Одеса), частинах Васильківського та Мелітопольського гарнізонів, Чернівецької, Тернопільської та Харківської областей.