Відбулись нові тендери у рамках розбудови навчального комплексу «Бій в урбанізованій місцевості»

Бій в урбанізованій місцевості

16-17 квітня відбулось ще декілька тендерів у рамках створення навчального комплексу «Бій в урбанізованій місцевості» на миколаївському полігоні «Широкий Лан» Збройних Сил України.

Нагадаємо, що у вівторок Ukrainian Military Pages повідомлялось про початок будівництва другого в ЗС України навчального комплексу «Бій в урбанізованій місцевості» на 235-му міжвидовому центрі підготовки військових частин та підрозділів, що на Миколаївщині.

Учора, 17 квітня, військова частина А1890 (235 мцп), уклала угоду з ТОВ «ГК Київський інженерно-технічний центр» на розробку до 17 серпня 2020 року генерального плану «Нове будівництво навчального комплексу «Бій в урбанізованій місцевості» за 177 203,99 грн.

Бій в урбанізованій місцевості

Також на додачу до п'яти двоповерхових будинків, відбулись тендери на зведення 14 одноповерхових (тип А) за 2,1 млн грн та трьох триповерхових будинків за 2,7 млн, переможцем яких стало ТОВ «ЕКО ЕНЕРДЖІ ІНЖИНІРИНГ» з пропозиціями 2,02 та 2,616 млн. Переможець інших торгів – ТОВ «Партнер-ВС» за 2 474 999 грн зведе 9 одноповерхових будинків типу Г.

Бій в урбанізованій місцевості

Крім того, у ТОВ «ГК Київський інженерно-технічний центр», замовлено розробку проєктно-кошторисної документації по об’єктам: «Лікарня», «Готель» та «Школа». Загальна вартість проєктних робіт складе 331 959,22‬ гривень. Строк виконання робіт – до 21 грудня 2020 року.

Нагадаємо, що раніше ми показували як виглядає ціле навчальне місто Jeoffrecourt на 5 тис мешканців, збудоване для французької армії у Навчальному центрі міських операцій (Сіссонн).

А ось так, понад 4,5 години, рота 13-го окремого десантно-штурмового батальйону 95-ї бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України утримувала оборону навчального містечка Убенсдорф під час натовських навчань Saber Junction-2018 у Німеччині: