410-й завод відновив пошкоджений ним військовий Ан-26

410-й завод відновив пошкоджений ними військовий Ан-26

На Державному підприємстві «Завод 410 ЦА» за тиждень повністю відновили Ан-26 Повітряних Сил ЗС України, якій на заводі пошкодили під час підготовки до випробовувального польоту.

Повідомляє сайт Укроборонпрому з посиланням на директора заводу Олександра Пащенка.

Нагадаємо, що 26 червня 2020 року на території заводу 410 ЦА у військово-транспортного літака Ан-26 Повітряних Сил ЗСУ, який проходить капітальний ремонт на підприємстві, склалося ліве шасі, у результаті чого був пошкоджений фюзеляж, крило та інші частини літака.

На 410-му заводі пошкодили відремонтований літак Ан-26 На 410-му заводі пошкодили відремонтований літак Ан-26

За цим фактом на заводі розпочала перевірку служба внутрішньої безпеки, а правоохоронні органи здійснюють розслідування інциденту в рамках відповідного кримінального провадження. Перевірка, яка має встановити причини пошкодження, наразі триває.

Фахівці заводу працювали над ремонтом у дві зміни та вже за тиждень відновили військовий літак до стану, який дозволяє здійснити контрольний політ та передати його замовнику найближчим часом, стверджує Олександр Пащенко.

410-й завод відновив пошкоджений ними військовий Ан-26

Нагадаємо, що з 13 по 16 жовтня 2020 року в Києві має відбутися наступна XVII Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека 2020».

Ukrainian Military Pages запрошує вітчизняні компанії на свої сторінки – розмістимо на безоплатній основі Ваші анонси та пресрелізи

наш e-mail: ukrmilitarypages@gmail.com