Відео застосування ЗСУ американського ПТРК FGM-148 Javelin

Відео застосування ЗСУ ПТРК FGM-148 Javelin

Ексклюзивне відео пресслужби Оперативного командування «Захід» про тактику застосування протитанковими підрозділами Збройних Сил України американського переносного протитанкового ракетного комплексу FGM-148 «Джавелін» в парі зі «Стугна-П».

Бойова підготовка протитанківстів проходила на Рівненщині під час проведення навчального збору щодо відпрацювання тактичних завдань у ході наступу, створення та застосування нових елементів бойового порядку, комплексного вогневого ураження та застосування сил і засобів оперативного забезпечення, повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗС України.

Нагадаємо, що головнокомандувач ЗС України генерал-полковник Руслан Хомчак, нещодавно заявив, що кожну бригаду яка заходитиме в район ООС, підсилюватимуть «Джавелінами».



Нагадаємо, що з 13 по 16 жовтня 2020 року в Києві має відбутися наступна XVII Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека 2020».

Ukrainian Military Pages запрошує вітчизняні компанії на свої сторінки – розмістимо на безоплатній основі Ваші анонси та пресрелізи

наш e-mail: ukrmilitarypages@gmail.com