США погодили продаж Аргентині БТРів M1126 Stryker

США погодили продаж Аргентині БТРів M1126 Stryker

Державний департамент США погодив продаж Аргентині 27 бронетранспортерів M1126 Stryker і пов'язаного з ними озброєння та обладнання орієнтовною вартістю 100 млн доларів.

Про це 6 липня повідомило Агентство Міноборони США з питань співробітництва в галузі безпеки (DSCA), яке поінформувало Конгрес про такий можливий продаж.

Повідомляється, що Уряд Аргентини звертався з проханням придбати двадцять сім бойових машин M1126 Stryker, з кулеметами M2 Flex .50 Cal та супутнім обладнанням. Схвалений запит включає послуги з технічного та логістичного забезпечення від Уряду США і підрядника.

Основним підрядником буде General Dynamics Land Systems, Anniston, AL. Реалізація можливого контракту також вимагатиме тимчасового направлення в Аргентину двох американських представників для підтримки програми.



Нагадаємо, що з 13 по 16 жовтня 2020 року в Києві має відбутися наступна XVII Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека 2020».

Ukrainian Military Pages запрошує вітчизняні компанії на свої сторінки – розмістимо на безоплатній основі Ваші анонси та пресрелізи

наш e-mail: ukrmilitarypages@gmail.com