Делегація з Індонезії відвідала компанію «Українська бронетехніка» – особлива увага до проєктів БМП

Делегація з Індонезії відвідала компанію Українська бронетехніка

Офіційна делегація Міністерства оборони Республіки Індонезія 4 вересня відвідала виробничу базу приватного Конструкторсько-виробничого підприємства «Українська бронетехніка».

Делегація, на чолі з Віце-маршалом повітряних сил Головного управління сил оборони Міноборони Індонезії Ніколасом Понанг Джавото і високоповажним Послом Республіки Індонезія в Україні Проф. Др. Юдді Кріснанді, ознайомилася з основними продуктами компанії: бронеавтомобілями «Варта» і «Новатор», зразками артилерійської зброї та боєприпасів до неї. Особливий інтерес виник до проєктів модернізації БМП-1 та БМП-2, а також розробки нової гусеничної плаваючої машини піхоти БМП «Вартовий».

«Наша техніка чудово показує себе в процесі інтенсивної експлуатації в реальних бойових умовах, – зазначив гендиректор «Української бронетехніки» Владислав Бельбас. – Таким може похвалитися далеко не кожен виробник озброєння. Відтак потенційні зовнішні замовники мають неспростовний доказ операційної надійності та функціональності продуктів компанії».

Візит делегації відбувся за сприяння ДП «Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма «ПРОГРЕС», офіційного експортера/імпортера військових товарів і послуг в Україні

Читати також:Дохід «Української бронетехніки» за рік збільшився на 75%
Делегація з Індонезії відвідала компанію Українська бронетехніка Делегація з Індонезії відвідала компанію Українська бронетехніка Делегація з Індонезії відвідала компанію Українська бронетехніка

Читати також:«Українська бронетехніка» витісняє конкурентів з ринку вітчизняних мінометів