Мільйон на тулумбаси витратить президентський полк

Автор: Олексій Махно | оновлено 13.11.20
Мільйон на тулумбаси витратить президентський полк

Президентський полк (військова частина А0222) ЗСУ знов купляє музичні інструменти, цього разу оголосили тендер на комплект з п'яти мідних литавр з очікуваною вартістю 1 млн грн.

У відкритих електронних торгах (№ UA-2020-10-08-008468-a) на комплект з 5-ти мідних литавр Adams Symphonic Generation II 2PASYIIDH (або еквівалент) взяли участь чотири компанії: ТОВ «ГАБІ ЛАЙТ», що запропонувало литаври Ludwig Grand Symphonic LTG7O5KG за 1 млн грн, Українсько-британське спільне підприємство «Комора» з литаврами, які вказав замовник, за 948 тис. грн, ФОП Крайник А.І. з тим ж литаврами за 947,9 тис. грн та ТОВ «Юритмікс» з литаврами Bergerault Grant Symphonique за 899 тис. грн.

Торги відбулись 26 жовтня. А 30 жовтня ТОВ «Юритмікс», що подало пропозицію із найменшою ціною, було визнано переможцем і оприлюднено повідомлення про намір укласти договір, який було укладено 12 листопада 2020 року.

Мільйон на тулумбаси витратить президентський полк

Нагадаємо, що у вересні минулого року, Окремий полк Президента України імені гетьмана Богдана Хмельницького Збройних Сил України, придбав в Українсько-британського спільного підприємствв «Комора» музичних інструментів на 6 мільйонів гривень. Зокрема барабани, труби, тромбони, валторни, фаготи флейти, саксофони та інші.

Читати також:Міноборони без конкурсу закупило 1200 наметів радянського зразку за 77 мільйонів гривень