Після розмови з Бутусовим в Міноборони його назвали некомпетентною людиною з комплексом Наполеона

Після розмови з Бутусовим в Міноборони його назвали некомпетентною людиною з комплексом Наполеона

У Міністерстві оборони назвали Юрія Бутусова автором чудесних «програм», в яких поради космічного масштабу межують з космічного масштабу некомпетентністю, та людиною з «комплексом Наполеона».

У продовження історії з ініційованим Міноборони працевлаштуванням журналіста Юрія Бутусова на роботу у військове відомство, пресслужба МО сьогодні оприлюднила нову заяву.

Далі пряма мова:

Щира ідея долучити Юрія Бутусова до роботи у межах Міністерства оборони не передбачала пропозиції йому посади заступника, 1-го заступника, міністра оборони.

Для подібної швидкої кар’єри мають бути відповідні професійні підстави, які, за оцінкою кадрового органу МОУ, у кандидата Бутусова поки відсутні.

За результатами розмови з шановним журналістом сьогодні, кадрові служби змушені повідомити про відсутність вакансій, відповідних рівню його амбіцій, котрі наразі перевищують його рівень необхідних компетенцій.

Призначення на посади в Міноборони здійснюється відповідно до законів України і ця процедура не може бути переглянута.

Порядок призначення на посади не передбачає винятків ані для людей, які вважають, що міністр оборони може призначати «міністра оборони», ані для авторів чудесних «програм», в яких поради космічного масштабу межують з космічного масштабу некомпетентністю, ані для людей з «комплексом Наполеона».

Менше з тим, цілком, можливо, це все ще лише непорозуміння, викликане хвилею емоцій.

Висловлюємо сподівання, що в разі прийняття Юрієм Бутусовим пропозицій відповідно до рівня теперішньої компетенції, його здібності дозволять швидко набути фаховості, зробити кар’єру та просунутися на вищі посади в МОУ.

Нагадаємо, що 8 грудня Міноборони через сторінку у Facebook запропонувало журналісту Юрію Бутусову зайняти одну з міністерських посад у сферах, які він зазвичай критикує: «Це можуть бути напрямки озброєння чи логістики». Бутусов погодився та оприлюднив програму своїх дій: «Приймаю пропозицію Міноборони, чекаю запрошення до міністра або до президента. Я готовий навести порядок в Міноборони і публікую свою програму дій».

Наступного дня сторони обмінялися постами у Facebook, в яких Юрій Бутусов звинуватив Міноборони в ухилені від виконання своїх пропощзицій, а Міноборони Бутусова, у введенні громадськості в оману та запросило на співбесіду на 10 грудня .

Читати також:Бутусов через суд вимагатиме вибачень від Міноборони

малюнок (фрагмент) © Степан Гилев / Stepan Gilev