В Україну прибули броньовані Land Rover

В Україну прибули броньовані Land Rover

Сьогодні, 24 лютого, в Україну прибули медичні легкоброньовані автомобілі Land Rover Defender, які передала Латвійська Республіка в якості допомоги Збройним Силам України.

Нагадаємо, що офіційна церемонія передачі українським військовим семи вживаних санітарних легкоброньованих автомобілів Land Rover Defender відбулась Латвії у січні цього року.

ЗСУ отримали від Латвії 7 санітарних броньованих Land Rover

В Україні автівки зустріли міністр оборони України Андрій Таран, Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс, а також заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець.

«Сьогодні завдяки зусиллям та підтримці латвійських партнерів ми значно посилюємо спроможності нашої військово-медичної служби. Потреба у такій техніці, на жаль, постійно нагальна. Ворог, нехтуючи міжнародними зобов’язаннями та правовими нормами, завдає підступних ударів по нашим як військовим, так і цивільним об’єктам. Військові медики кожної хвилини мають бути готовими приступити до порятунку життя українських захисників та цивільного населення», – зазначив Андрій Таран.

В Україну прибули броньовані Land Rover В Україну прибули броньовані Land Rover