«АвтоКрАЗ» підтвердив поставки для Армії США

доповнено
АвтоКрАЗ підтвердив поставки для Армії США

ПрАТ «АвтоКрАЗ» підтвердило отримання трирічного контракту на поставку великовантажної автомобільної техніки та запасних частин в інтересах Контрактного командування армії США.

Як повідомили на підприємстві безпосереднім замовником виступила компанія US21 Inc. (Ферфакс, штат Вірджинія, США), яка регулярно здійснює поставки для уряду, міністерства оборони та інших державних установ Сполучених Штатів Америки.

«Ця престижна угода слугує черговим доказом того, що компанія «АвтоКрАЗ» є передовим світовим виробником великовантажної автомобільної техніки. Ми надзвичайно пишаємося тим, що змогли внести свій вклад у розвиток програми Армії США стосовно підтримки міжнародної безпеки», – йшлося у повідомленні пресслужби АвтоКрАЗу, яке згодом трохи відкоригували, зокрема додали слова, що «АвтоКрАЗ» є надійним партнером.

Нагадаємо, що раніше сьогодні стало відомо, що у рамках трирічного контракту в інтересах американської армії, українське автомобілебудівне підприємство постачатиме транспорт для перевезення особового складу, бортові вантажівки, автомобільні цистерни для перевезення води та пального. Також контракт включає постачання запасних частин.

АвтоКрАЗ підтвердив поставки для Армії США