ЗСУ отримали дев'ять польських бронемашин

ЗСУ передано партію з дев'яти польських бронемашин

Сьогодні, 12 травня, у Василькові відбулася передача Збройним Силам України чергової партії польських броньованих машин Oncilla 4Х4 L2014-UD.

Цього разу військові отримали дев'ять таких бронемашин, що поставляються польською компанією Mista Sp. z o.o. через ТОВ «Науково-виробнича компанія «ВК Система», яка здійснює збирання машинокомплектів на території України.

Як вже повідомлялось Ukrainian Military Pages, за державним оборонним замовленням 2020 року для ЗСУ було придбано 24 польські бронемашини (легкі бронетранспортери) Oncilla. Машини, що коштували армії по 8,3 млн грн, є ліцензійною версією «Дозор-Б» від ХКБМ.

Перші польські бронемашини надійшли минулого року.

ЗСУ передано партію з дев'яти польських бронемашин ЗСУ передано партію з дев'яти польських бронемашин ЗСУ передано партію з дев'яти польських бронемашин ЗСУ передано партію з дев'яти польських бронемашин ЗСУ передано партію з дев'яти польських бронемашин ЗСУ передано партію з дев'яти польських бронемашин ЗСУ передано партію з дев'яти польських бронемашин ЗСУ передано партію з дев'яти польських бронемашин ЗСУ передано партію з дев'яти польських бронемашин Фото: Valery Ryabykh / facebook>