«Українська бронетехніка» стала дилером еміратських роботів

Українська бронетехніка стала ділером еміратських роботів

КВП «Українська бронетехніка» та еміратська компанія Milanion уклали трирічну дилерську угоду на право продажу безпілотних наземних транспортних платформ AGEMA UGV 8×8.

«AGEMA 8х8 – це модульний, швидкий та адаптивний безпілотний наземний комплекс (БпНЗ) з високими експлуатаційними характеристиками. Багатоцільова машина-амфібія оснащена системами світового класу і має індивідуально налаштований герметично закритий кузов, який можна адаптувати до корисного навантаження для виконання будь-якого завдання. Управління здійснюється дистанційно, можливе програмування на виконання автономних завдань», – повідомляє пресслужба УБ.

Повідомляється, що AGEMA побудована для екстремальної прохідності: має високий крутний момент, трансмісію з високим тягловим зусиллям, незалежні підвіски, низький центр ваги та здатність заїжджати крутими схилами з кутом нахилу 40 градусів.

«Україна – важлива для нашої компанії. Ми раді співпраці з «Українською бронетехнікою», яка має сталу репутацію на ринку і, відповідно, можливості для створення і задоволення попиту на нашу техніку. До того ж, ми розуміємо, що лише локальний дилер здатен адекватно реагувати на ринкові зміни, гарантуючи ритмічне постачання кастомізованих оборонних рішень», – зазначив генеральний директор Milanion Давіндер Догра (Davinder Dogra).



ua en