Суд заарештував водія черкаського облвійськкома

Суд заарештував водія черкаського облвійськкома

Військовослужбовцю Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який погорів на хабарі в розмірі $1400 обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, що зловмисника, який за $1400 пообіцяв «відмазати» громадянина України від призову, затримано правоохоронцями 31 серпня під час одержання другої частини хабаря ($600) про що писали Ukrainian Military Pages. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України.

Придніпровський районний суд міста Черкаси задовольнив клопотання Черкаської спецпрокуратури та обрав військовому запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою застави в розмірі 95160 грн.

У прокуратурі не називають посаду та прізвище військового, водночас Управління СБУ в Черкаській області вчора оприлюднило фото з місця затримання на яких можна побачити прізвище та звання військового.

Нагадаємо, що в липні було затримано керівника одного з терцентру комплектування на Кіровоградщині, який, разом зі спільниками, «допомагав» призовникам ухилитися від служби. Свої «послуги» фігуранти справи оцінили у 2200 доларів США з «клієнта».

заарештував водія черкаського облвійськкома заарештував водія черкаського облвійськкома

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


За інформацією пресслужби Спеціалізованої прокуратури
у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.