МВС затвердило правила носіння форменого одягу для служби цивільного захисту

правила носіння форменого одягу для служби цивільного захисту

Міністерство внутрішніх справ затвердило Правила носіння форменого одягу з відповідними знаками розрізнення особами рядового і начальницького складу служби цивільного захисту.

Відповідний наказ МВС від 03 травня 2018 року № 364 (зареєстр. в Мінюсті 25.05.2018р. за № 627/32079) набрав чинності 26 червня.

Згідно наказу Формений одяг за призначенням поділяється на:

  • парадний;
  • повсякденний;
  • повсякденний робочий.

А також за сезонністю на літній і зимовий.

формений одяг для служби цивільного захисту формений одяг для служби цивільного захисту формений одяг для служби цивільного захисту формений одяг для служби цивільного захисту формений одяг для служби цивільного захисту формений одяг для служби цивільного захисту формений одяг для служби цивільного захисту

Нагадаємо, що зразки форменого одягу були затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2018 року № 81 «Про затвердження опису та зразків форменого одягу і відповідних знаків розрізнення осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту та норм забезпечення форменим одягом».

Проект нормативного акта було розроблено Державною службою з надзвичайних ситуацій.

Також нещодавно Міністерство внутрішніх справ змінило знаки розрізнення військових Державної прикордонної служби, а Міністерство оборони затвердило зразки спеціального одягу та спорядження для Національної гвардії та Держприкордонслужби.