Перший день змагань «Найкращий танковий взвод ЗСУ» – десантники попереду, вперше бере участь Нацгвардія

змагання Найкращий танковий взвод

На Чернігівщині, на полігоні 1-ї окремої танкової бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ розпочався конкурс на накращий танковий взвод Збройних Сил України.

Упродовж десяти діб танкісти Сухопутних і Десантно-штурмових військ, Морської піхоти та Національної гвардії України демонструватимуть свій професіоналізм у наступі та обороні, снайперській стрільбі, водінні танків, евакуації та наданні першої медичної допомоги пораненим, а також фізичній підготовці.

Відкриваючи змагання, заступник начальника управління бойової підготовки командування Сухопутних військ ЗС України полковник Олександр Шлюєв побажав учасникам успіхів і наголосив, що нині структура та зміст конкурсних завдань максимально наближені до тих що були на третіх міжнародних змаганнях НАТО Strong Europe Tank Challenge 2018.

Нагадаємо, що у Сухопутних військах найкращим визнано танковий взвод 17-ї окремої танкової бригади, а у Десантно-штурмових військах взвод 25-ї окремої повітряно-десантної бригади.


Загальні підсумки конкурсу «Найкращий танковий взвод Сухопутних військ ЗС України» найкращий танковий взвод ДШВ

У перший день змагань в лідери вирвався танковий взвод 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, набравши найбільшу кількість балів в ході виконання вправи з ведення снайперського вогню та з найкращим результатом подолавши етапи спортивної естафети.



Використані джерела:
Прес-служба Сухопутних військ ЗС України