У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка

У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка

Сьогодні, у Старичах, що на Львівщині, був заселений перший солдатський гуртожиток нового зразка, що будуються у рамках наймасштабнішого проекту за всю історію ЗСУ.

Гуртожиток розрахований на 125 осіб, загалом таких будується 184 по всій країні, з них вісім у Старичах. Гуртожитки блочного типу, у кожному блоці свій санвузол, душова, а на поверсі - кухня та пральня. Також передбачене автономне опалення.

На черзі наступний етап – початок будівництва багатоквартирних будинків для сержантського складу (на 54 квартири-студіо) та офіцерів (1-3х кімнатні квартири) . Усе це є частиною проекту створення нової інфраструктури штатно-посадового житла у гарнізонах.

У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка У ЗСУ заселено перший гуртожиток нового зразка