Зе-радник Апаршин пропонує не протидіяти РФ на Азові

Зе-радник Апаршин пропонує не протидіяти РФ на Азові

На Азові ми сьогодні не спроможні протистояти Росії. І б я не хотів, щоб наші тут величезні експерти вимагали від нового президента невідкладно відновити Військово-морські сили.

Про це розказав в інтерв'ю «Апострофу» військовий експерт команди Володимира Зеленського полковник запасу Іван Апаршин, який раніше заявлял, що в армії багато надлишкового майна.

В Азовському морі ми сьогодні не спроможні протистояти Росії. Я не хочу, щоб сьогодні прямо вот... така трагічна ситуація, що ми та не можемо нічого зробити...

Ця інформація стосовно того, що наші партнери готові впливати на цю ситуацію, наприклад через процедуру постійної присутності... ну постійної не може, 21 день і мають пити.. ну інші зайдуть... Це дуже добре, я думаю, що на цьому поки і що достатньо.

І б я не хотів, щоб наші тут величезні експерти вимагали від нового президента невідкладно відновити Військово-морські сили. Вони ж почали будувати там дві нові бази, для чого ви це робите?

Ви, що думаєте якщо ви там на березі моря побудуєте ті бази і ви тим зупините його агресію? Ну він має механізми як перейти через вас... Ви думаєте, що ви там на кордоні поставили «Стіну», чи як ви там її називаєте, це для нього проблема? Це взагалі не проблема...

Читати також:Кабаненко відповів Апаршину щодо відновлення ВМСУ