Нові гуртожитки для 250 контрактників на Січеславщині

Нові гуртожитки для 250 контрактників на Січеславщині

Чергові два гуртожитки (казарми поліпшеного планування) для 250 солдатів-контрактників ЗСУ сьогодні ввели в експлуатацію у селищі міського типу Кайдаки Дніпропетровської області.

Обидві будівлі призначені для розміщення військовослужбовців за контрактом окремого полку зв’язку та радіотехнічного забезпечення, а також інших військових частин Повітряного командування (ПвК) «Схід» Повітряних Сил Збройних Сил України.

Казарми, що збудовані за типовим проектом, поділені на двокімнатні блоки, у яких є власна душова кімната та туалет. Окрім цього, на кожному поверсі є кухня та спеціалізовані побутові кімнати із пральними машинами, сушарками, місцями для прасування одягу тощо.

Нові гуртожитки для 250 контрактників на Січеславщині Нові гуртожитки для 250 контрактників на Січеславщині Нові гуртожитки для 250 контрактників на Січеславщині Нові гуртожитки для 250 контрактників на Січеславщині

Гуртожитки для частин Повітряного Сил звели військовослужбовці 26-ї окремої залізничної бригади та 19-го окремого мостового загону Державної спеціальної служби транспорту України.

Нагадаємо, що також вже заселені нові гуртожитки у Старичах, Білій Церкві, Теребовлі, Одесі, Житомирі, Конотопі та Яворові, а під Броварами для сімей військових, що були передислоковані з Криму, двоповерховий будинок збудувала корпорація Roshen.

Загалом, лише цього року вже введено в експлуатацію 25 гуртожитків поліпшеного типу. Крім того, у різних гарнізонах вже розпочалось будівництво перших двох дестяків типових 54-х квартирних будинків для сержантського складу військових частин з 34 запланованих на цей рік.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України