Бадоєв і Коляденко зрежисують парад на День Незалежості

Бадоєв і Коляденко зрежисують парад на День Незалежості

Режисером офіційної військової «Ходи Гідності» на День Незалежності став кліпмейкрер Алан Бадоєв, а допомагають йому хореограф Олена Коляденко та генерал-полковник Ігор Колесник.

Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський скасував військовий парад з нагоди Дня Незалежності України та пообіцяв виплатити військовим 300 млн грн премій (що приблизно по 1000 гривень на одного військового, але наразі ніяких рішень по виплаті не прийнято).

Натомість виник громадський рух, щодо організації у столиці 24 серпня, альтернативного добровільного Маршу ветеранів, який розпочнеться об 11:00.

Водночас, стало відомо, що офіційна влада планує провести «Ходу Гідності», яка схоже пройде у форматі все ж наближеному до військового параду. Для репетиції заходу, сьогодні, на злітно-посадковій смузі аеродрому держпідприємства «Антонов», зібрали військових київського гарнізону, Національної гвардії та інших відомств, у тому числі оркестри і Роту почесної варти. Крім того, ветеранів почали запрошувати через військкомати, як це було й у минулі роки.

Режисером «Ходи Гідності» став відомий продюсер та кліпмейкрер Алан Бадоєв, допомагає йому хореограф Олена Коляденко, Зі сторони військового керівництва помічено заступника начальника Генерального штабу ЗС України генерал-полковника Ігора Колесника.

Бадоєв і Коляденко зрежисують парад на День Незалежості Бадоєв і Коляденко зрежисують парад на День Незалежості Бадоєв і Коляденко зрежисують парад на День Незалежості Бадоєв і Коляденко зрежисують парад на День Незалежості Бадоєв і Коляденко зрежисують парад на День Незалежості