Літаки, ракети, зенітки... – ДНДІ випробовує 7 зразків ОВТ

Літаки, ракети, зенітки.. – ДНДІ випробовує 7 зразків ОВТ

Державний науково-дослідний інститут випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки випробовує сім зразків нового та модернізованого озброєння для ЗС України.

Зокрема в інтересах Сухопутних військ науковці здійснюють опрацювання результатів нещодавніх вдалих пусків ракети «Вільха-М», а також випробовують танк Т-72АМТ, 120-мм міномет МП-120 та спарену 23-мм установку української модифікації ЗУ-23-2.

Для потреб Повітряних Сил проводять льотно-конструкторські випробування дослідного зразка модернізованого винищувача МіГ-29 та конструкторські випробування штурмовика Су-25.

А в інтересах Військово-Морських Сил тривають державні випробування протикорабельного ракетного комплексу берегового базування РК-360МЦ «Нептун».

У ДНДІ перевіряють на відповідність вимогам практично всю номенклатуру озброєння та військової техніки. Установа залишається єдиною в силових структурах держави, яка за своїми можливостями та рівнем підготовки фахівців здатна проводити випробування й науково-технічне супроводження авіаційної та парашутно-десантної техніки будь-якого рівня складності.

Літаки, ракети, зенітки.. – ДНДІ випробовує 7 зразків ОВТ Літаки, ракети, зенітки.. – ДНДІ випробовує 7 зразків ОВТ Літаки, ракети, зенітки.. – ДНДІ випробовує 7 зразків ОВТ Літаки, ракети, зенітки.. – ДНДІ випробовує 7 зразків ОВТ

Читати також:Україна розглядає придбання пакистансько-китайських винищувачів JF-17 Block III ?


Використані джерела:
armyinform.com.ua