«Українська бронетехніка» перевиконала держзамовлення

Українська бронетехніка перевиконала держзамовлення

ТОВ «Українська бронетехніка», завдяки економії коштів у рамках державного контракту на виробництво бронемашин «Новатор», вдалося перевиконати зобов’язання і, по суті, безкоштовно поставити Нацгвардії додатковий бронеавтомобіль.

Зекономити вийшло через оптимізацію виробничих процесів, повідомляють у компанії.

Передача відбулася у п’ятницю, 29 травня.

«Незважаючи на низку обмежувальних заходів, запроваджених в Україні та світі у зв’язку із пандемією, подовженими процедурами розмитнення іноземних комплектуючих і практичною зупинкою роботи багатьох підприємств сектору, нам вдалося у стислі терміни поставити Нацгвардії додатковий «Новатор», – зазначив Владислав Бельбас, генеральний директор «Української бронетехніки». – Вже найближчим часом ця сучасна машина приєднається до своїх броньованих «побратимів» і допомагатиме нашим гвардійцям захищати Україну».

Нагадаємо, що наприкінці березня «Українська бронетехніка» достроково виготовила і передала НГУ партію спеціалізованих броньованих автомобілів «Новатор», пристосованих до експлуатації в складних умовах бездоріжжя. Машини укомплектовані радіостанцією, приладами нічного бачення, автоматичною системою пожежогасіння, відео-реєстратором спеціального типу і напівавтоматичною системою підкачки шин.

Читати також:Дохід «Української бронетехніки» за рік збільшився на 75%