Командувач ВМСУ знов порушує правила носіння нагород

Автор: Андрій Шинко
Командувач ВМСУ знов порушує правила носіння нагород

Після історії з носінням фейкових «нагород» від імені т.зв. Постійної Президії З'їзду народних депутатів СРСР, командувач ВМСУ знов відмітився порушенням Правил носіння нагород.

30 серпня у місті Одеса фінішувала відкрита регата крейсерсько-перегонових яхт. Перегони було організовано за підтримки командувача Військово-Морських Сил України контр-адмірала Олексія Неїжпапи та під патронатом Голови Одеської ОДА. Організаторами гонки виступили ГО "Магеллан-500", Чорноморський яхт-клуб та Парусна федерація Одеської області.

На фото зробленому під час церемонії нагородження, командувач ВМС ЗС України контр-адмірал Олексій Неїжпапа у форменій сорочці із планками нагород. Проте пунктом 17 Правил носіння нагород, що затверджені наказом МОУ №606-2017 року (в редакції наказу №238 від 30.06.2020), забороняється носіння орденських стрічок, стрічок медалей на планках та нагрудних знаків на пальті зимовому, на куртці зимовій, плащі демісезонному (куртці демісезонній), пуловері, джемпері, сорочці, а також на робочій формі одягу.

Командувач ВМСУ знов порушує правила носіння нагород