Рівень пи...ця, який стався, не описати: під Горлівкою вбито 20 російських солдатів – терорист Безлер

Рівень пи...ця, який стався, не описати: під Горлівкою вбито 20 російських солдатів –терорист Безлер

На позиціях так званого 3-го батальйону російсько-терористичних військ під Горлівкою вбито 20 російських солдатів, про що терористи пишуть у соцмережах та публікують імена загиблих.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це йдеться в повідомленні у фейсбуці дружини російського терориста Ігоря Безлера.

«От повія корпусна. Що цей алкаш-синєбочечник Басурін несе? На цю хвилину на позиціях 3-го бату 20 убитих. Щодо кількості поранених інформацію уточнюю. Рівень пи...ця, який стався, описувати не буду. Армію створили, кажете, клоуни донецькі! На КСП у взводного 12 журналів, які комвзвода має вести. Я так розумію, створили паперово-журнальні війська. Цікаво, 19 загиблих заднім числом спишуть чи в СЗЧ відправлять. Махновці, кажете, були в 2014-му? Ну-ну...», – цитує терориста його дружина.

За даними російських пропагандистів, повідомляє Цензор.НЕТ, вчора лише під Горлівкою було вбито 5 осіб. За інформацією офіцера української розвідки Сергія Нещадима, втрати найманців РФ за вчорашній день, 20 лютого, становлять 9 осіб.

Як повідомлялося, російські окупанти на Донбасі 20 лютого вкотре зірвали перемир'я і влаштували потужні обстріли позицій ЗС України з 122-мм артсистем і снайперської зброї.

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Руслан Хомчак повідомив, що останнім часом у районі проведення операції Об'єднаних сил відбуваються провокації збройних формувань Російської Федерації та її найманців. Основною метою, яких є створення ілюзії обстрілів Збройними Силами України населених пунктів аби дискредитувати сили ООС.

«Зокрема, 20 лютого противник прицільно обстріляв зі 120-мм мінометів наші позиції, а також населений пункт Новгородське, було пошкоджено три житлові будинки, лінію електромереж та газопровід. Зі 122-мм артилерії вів вогонь по наших позиціях у районі населеного пункту Південне. Крім того, з позицій біля населеного пункту Горлівка збройні формування РФ відкрили вогонь по власних позиціях у районі газорозподільчої станції. Унаслідок обстрілу, за отриманою інформацією, загинув один їхній найманець та є поранені», – наголосив Хомчак.

Рівень пи...ця, який стався, не описати: під Горлівкою вбито 20 російських солдатів –терорист Безлер