Міноборони наполегливо працює над підвищенням грошового забезпечення, — Ганна Маляр

ЗСУ

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр прокоментувала питання підвищення грошового забезпечення для всіх військовослужбовців Збройних Сил України.

«Підвищення грошового забезпечення для льотчиків — це лише перший етап. Незабаром будуть наступні новини. Для нас цінними є всі види та роди військ, у кожного — свої важливі ролі і задачі. Тому сьогодні над питанням підвищення грошового забезпечення для всіх військовослужбовців ЗСУ активно і наполегливо працюють», – заявила високопосадовиця.

Вона нагадала, що є указ президента щодо підвищення грошового забезпечення всім військовим з 2023-го року: «До того часу повинні відбутись законодавчі зміни системи грошового забезпечення та поетапне підвищення в межах можливостей бюджету».

Як ми вже писали, військові незадоволені станом грошового забезпечення, яке не переглядалося понад три роки. Цього року на президентському сайті вже зареєстровано близько десятка петиції щодо підвищення виплат! Дві найпопулярніші з них (перша, друга), що вимагають підняти грошове забезпечення всім військовослужбовцям з січня 2022 року, вже набрали майже 15 і 12 тисяч голосів (з 25 тисяч необхідних для розгляду).

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»