Приватний інвестор збудує новий патронний завод

Приватний інвестор збудує новий патронний завод

Навесні наступного року на території індустріального парку «Павлоград», що на Січеславщині, приватний інвестор розпочне будівництво нового патронного заводу на 300 робочих місць.

Про це повідомив директор інвестиційно-інноваційного центру Дніпропетровської ОДА Олександр Коломійцев.

«Вже навесні компанія «Конкорд-Інжиніринг» планує почати будівництво патронного заводу. Цей промисловий об'єкт зведуть за новітніми технологіями. Там створять 300 робочих місць», – заявив Олександр Коломійцев.

Він стане першим підприємством, зведеним «з нуля» в індустріальних парках області. А ще – добрим прикладом вкладення коштів в економіку регіону та створення нових робочих місць повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Індустріальний парк «Павлоград» має найбільший потенціал серед інших промислових майданчиків України. Його площа - 250 га, з можливістю розширення до 1 тис га.

Нагадаємо, що раніше ще одна приватна компанія – «Зброяр», запустила виробництво набоїв 7,62×51 мм НАТО, які вже пройшли випробування та закуповуються Збройними Силами України для нових вітчизняних гвинтівок, які також надходять на озброєння (цього року отримано близько 600 снайперських гвинтівок UAR-10 та UAR-008).

Також у грудні 2018-го запустили лінію повного циклу виробництва патронів 9х18-мм та 9х19-мм на казенному науково-виробничому об’єднанні «Форт» МВС України, але наразі лінія не використовується на повну потужність, а частина імпортного обладнання взагалі не введена в експлуатацію – підприємству виявилося вигідніше купувати вже готові заготовки за кордоном, ніж виготовляти їх на власних потужностях.

Читати також:СБУ виявила що відкрита Аваковим лінія з виробництва боєприпасів фейк