Виставку «Зброя та безпека» знов перенесли

Зброя та безпека

XVII Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека» та ХII Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт ХХІ» не відбудуться в Києві з 27 по 30 квітня як планувалось.

Як повідомили організатори заходів, виставку та авіасалон перенесено на інший термін через локдаун у Києві, який міська комісія з техногенної безпеки подовжила до 30 квітня 2021 року.

Нові дати – 15-18 червня 2021 року.

Нагадаємо, що раніше виставки «Зброя та безпека-2020» і «Авіасвіт ХХІ» через поширення COVID-19 були перенесені з жовтня 2020 року на квітень 2021-го.

Крім того, Мінстратегпром, Укроборонпром, громадська організація «Ліга оборонних підприємств» та виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» хочуть створити іншу виставку – UA Def.

Адже, за словами міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського, виставка «Зброя та безпека» свого часу була створена Міністерством внутрішніх справ під завдання розроблення спеціалізованої мисливської зброї й вона не начебто повністю охоплює комплекс, який може демонструвати нашу державу в оборонно-промисловому напрямку.