Що Україна представлятиме на виставці UMEX в Абу-Дабі

Що Україна представлятиме на виставці озброєння в Абу-Дабі

Незабаром в Абу-Дабі (ОАЕ) відкривається п’ята міжнародна спеціалізована виставка-конференція безпілотних систем і технологій UMEX-2022.

Практична частина заходу розпочнеться 21 і триватиме до 23 лютого. На ній також буде представлена об’єднана експозиція Державної компанії «Укрспецекспорт» (входить до складу ДК «Укроборонпром»), де презентуватимуть перспективні вітчизняні розробки в галузі безпілотних літальних апаратів, створені підприємствами як державної, так і приватної форми власності, повідомляє АрміяInform.

За словами заступника гендиректора ДК «Укрспецекспорт» Юрія Шрамка, який очолюватиме на виставці делегацію компанії, «вітчизняні безпілотні системи адаптовані до сучасних умов ведення бойових дій із застосуванням високих технологій і є результатом вивчення всіх відгуків та рекомендацій українських військових. За багатьма показниками вони перевершують західні аналоги і мають найкраще співвідношення «ціна-якість».

Відвідувачі нашої об’єднаної експозиції матимуть змогу ознайомитися з вітчизняними розвідувально-ударними безпілотними комплексами; засобами протидії БПЛА; безпілотниками-камікадзе; комплексами повітряної радіорозвідки.

Зокрема, з розвідувально-ударним безпілотним авіаційним комплексом «СОКІЛ-300» (КБ «Луч»), переносним приладом протидії дронам RIFF-P (ТОВ «ІнтерПроінвест»), БПЛА «Лелека-100» (ТОВ «Виробничо-інноваційна компанія «DeViRo»), мобільним комплексом радіорозвідки «Хортиця-М» (ТОВ «Інфозахист»), БПЛА типу мультикоптер Windhover (ТОВ «НВП Spaitech»), авіаційним двигуном АІ-350 (ДП «Івченко-Прогрес»), системою боротьби з БПЛА «Буковель-АD» (ТОВ «Проксімус»), БПЛА UJ-23 TOPAZ та БПЛА-камікадзе UJ-32 LASTIVKA в комплекті з пусковою установкою (ТОВ «Укрджет»).

UJ-32 LASTIVKA
БПЛА-камікадзе UJ-32 LASTIVKA



Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»