57 мотопіхотна бригада показала проект нової емблеми

57 бригада показала проект нової емблеми

Прес-служба 57-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних Сил України оприлюднила проект нового нарукавного знаку на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Відповідно до вимог керівних документів Міністерства оборони України щодо окремих питань розвитку і впровадження військової символіки у Збройних Силах України та у зв’язку з присвоєнням 57 окремій мотопіхотній бригаді оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України почесного найменування «імені Костя Гордієнка» у військовій частині розроблено проект нарукавного знаку», – йдеться у повідомленні.

За час свого існування 57 окрема мотопіхотна бригада вже має два нарукавних знаки, з якими пов’язані події, що увійшли не лише у бойовий шлях нашого підрозділу, а навіки закарбовані в історію України. З ними ми йшли у бій, відвойовували землі, які підступно окупував ворог, захищали мирних жителів, що стали заручниками цієї не проголошеної, так званої, «гібридної» війни та втрачали бойових товаришів, імена яких назавжди залишаться у нашій пам’яті, у наших серцях. Це історія бойового підрозділу, створеного на початку російської агресії на сході України, який жодного разу не відступав. Це історія кожного з нас. Пропонуємо до обговорення даний нарукавний знак.

57 бригада показала проект нової емблеми

Нагадаємо, що Головним управлінням розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗС України розроблені методичні рекомендації щодо розробки нових емблем частин.

Для прикладу нарукавні знаки (або їх проекти, що перебувають на затвердженні) інших військових частин ЗСУ, що розроблені згідно з новою концепцією:

93 омбр 24 омбр емблема 30 окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького емблема 56 окремої мотопіхотної Маріупольської бригади емблема 27-ї  реактивної артилерійської бригади аеророзвідка ЗСУ емблема орб ДШВ

Зліво направо: (1) 93-та окрема механізована бригада «Холодний Яр», (2) 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила, (3) 30-та окрема механізована бригада імені князя Костянтина Острозького, (4) 56-та окрема мотопіхотна Маріупольська бригада, (5) 27-ма реактивна артилерійська бригада, (6) Центр впровадження та супроводження автоматизованих систем оперативного (бойового) управління, (7) окремий розвідувальний батальйон ДШВ.