Тотальне переозброєння ЗСУ для протистояння Росії

Тотальне переозброєння ЗСУ для протистояння Росії

Для того щоб протистояти агресивним планам Російської Федерації та бути готовим до повномасштабної війни українське військо має пройти тотальне переозброєння...

Організувати інформаційну кампанію, паралельно запустити диверсантів у тил, завдяки засобам РЕБ вдарити по радіоелектронній розвідці, системам комунікації та управління, знищити ключові об'єкти інфраструктури тактичною ядерною зброєю, довершити завдання авіацією та артилерією, і зрештою поставити крапку в протистоянні сухопутним компонентом війська. Таким є найбільш прогнозований сценарій повномасштабної агресії РФ проти України.

Читати також:Генштаб повідомив про скорочення ЗСУ на 20 тисяч

Аби протистояти планам Путіна наше військо має пройти тотальне переозброєння, про нього сьогодні й поговоримо в програмі ProВійсько.

На момент нападу російської федерації в українському військовому парку лишилася переважно морально застаріла, недоукомплектована або пошкоджена техніка, а часом траплявся і відвертий металобрухт. Тож навіть після 14-го року про переозброєння не йшлося — основний ресурс був спрямований на ремонт хоча б того, що збереглося.

Так що ж ми отримали у підсумку?

Читати також:У підрозділах ЗСУ на третину скоротять артилерію і танки

За сім років війни наші збройні сили опинилися у ситуації, коли замінювати доведеться ледь не все і одразу. Однак варто залишатися реалістами.

Країни із значно більшим економічним потенціалом проводять переозброєння роками. Польща, наприклад, з 2017-го по 2026-й рік на цей напрям планує витратити 46,2 мільярди доларів і все одно багато з їхніх програм наразі відчувають нестачу фінансування.

Україна не має стільки грошей як її західна сусідка, а враховуючи спільний кордон і збройний конфлікт з РФ часу в нас теж обмаль. Тому доведеться визначатися з пріоритетами.

Читати також:ЗСУ вирішують як обирати новий багатоцільовий винищувач